Menu Sluiten

Dinxperlosestraatweg 123

IJzerlo

Dinxperlosestraatweg 123, IJzerlo
Foto: Google Streetview

Bouwjaar: 1940 (bron)

Bewoners

Adresboek 1934

IJzerlo 5/1 > 13

P. Slootheer

Adresboek 1967

IJzerlo 13 > Dinxperlosestraatweg 123

G.J. Doeleman

6 reacties

 1. gerrit schreurs

  Van de naam “Berkenhof” had ik nog nooit gehoord terwijl ik toch ook de eerste 18 jaar van mijn leven in IJzerlo heb gewoond,jou buren Hendrik en Leida,Antoon en Riek zijn mijn familie.Alle door jou genoemde families heb ik gekend m.u.v. van de Te Voortwis-familie.Jou vader was een genoeglijke man,knoopte regelmatig gesprekjes over de erfscheiding aan met mijn familie,ik stond er als jongeman alleen maar te luisteren.Jou moeder heb ik het laatst gesproken toen zij al in Beth-San woonde.

 2. gerrit schreurs

  In 1934 woonde er een zekere P.Doeleman op de Bredevoortsestraatweg 99.Nu weet ik dat Gerrit Doeleman die hier met zijn gezin w.o. twee zonen woonde.Een van die twee zonen hete Peter.Voer voor mensen die families graag uitzoeken??

  • Peter Doeleman

   De familie Doeleman heeft daar inderdaad gewoond, vanaf midden jaren vijftig in de vorige eeuw tot halverwege het eerste decennium van de huidige eeuw. Naaste buren in de ‘naoberschap’ waren Neerhof, Schreurs, Tolkamp, te Voortwis. De familie had ook lange tijd de naastgelegen ‘Olde Schole’ in gebruik.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Let op: je reactie wordt openbaar getoond. Vragen, aanvullingen en/of correcties proberen wij zo spoedig mogelijk te verwerken. Daarna worden ze verwijderd, om ‘vervuiling’ te voorkomen. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen