Over ons

Wie zijn wij

Deze website is een particulier initiatief / hobbyproject zonder commercieel doel, gemaakt door Remco Neerhof. We doen dit omdat we het leuk vinden en omdat velen het op prijs stellen.

Doel

Over de geschiedenis van Aalten is al veel geschreven. Deze informatie is echter verspreid over vele boeken, websites, pc’s, fotoalbums en (dozen op) zolders. Op deze website willen we de Aaltense geschiedenis verzamelen en digitaal ontsluiten voor iedereen. Want Erfgoed is van ons allemaal!

Reageren

Aanvullingen en correcties op onze berichten zijn van harte welkom. U kunt hiervoor de reactiemogelijkheid onderaan een bericht gebruiken. Deze reacties worden openbaar geplaatst, zodat discussie kan ontstaan. Wilt u dit niet of past het niet, neem dan contact met ons op.

Indien een reactie aanleiding geeft een bericht aan te passen, doen wij dit zo spoedig mogelijk. Omdat we vrij veel reacties ontvangen, kan dat even duren. Na het verwerken van de aanpassing zullen we de reactie verwijderen.

Informatie aanleveren

Heeft u informatie voor Oud Aalten die wij op deze website mogen publiceren? Of het nu verhalen zijn, foto’s en/of video’s, stuur het naar ons!

Rechten

Het is nooit onze bedoeling om op welke wijze dan ook inbreuk maken op rechten van anderen. Ook willen wij niemand het brood uit de mond stoten.

De informatie en afbeeldingen/foto’s op deze website zijn vergaard uit rechtenvrije en/of openbare bronnen ofwel geplaatst met toestemming van de eigenaar. Waar mogelijk proberen wij de bron te vermelden. Voor recente foto’s geldt dat deze in de meeste gevallen vanaf de openbare weg zijn genomen, daarmee vallend onder vrije nieuwsgaring.

Wij claimen zelf geen enkele rechten op materiaal afkomstig van derden dat op deze website is gepubliceerd.

Indien u van mening bent dat er informatie op deze website is gepubliceerd die de rechten van derden schendt, neem dan contact met ons op, zodat wij dit kunnen rechtzetten, hetzij door een (correcte) bronvermelding of het verwijderen van de betreffende informatie.


Samenwerking

Oud Aalten werkt samen met onder andere de volgende organisaties:

Oudheidkundige vereniging ADW
EHDC, Aalten
Nationaal Onderduikmuseum, Aalten