Menu Sluiten

Willemstraat

Aalten

Willemstraat, Aalten

Deze pagina is nog in bewerking!

Vóór 1934 werd dit de ‘Lage weg’ genoemd.

Van deur tot deur

Hogestraat 69-II, Aalten

Hogestraat 69-II

v.h. Willemstraat 1, Aalten
Geen afbeelding beschikbaar.

Beeklaan 3a

v.h. Willemstraat 3, Aalten
Wasserij De Slinge, Willemstraat, Aalten

Wasserij De Slinge

Willemstraat 9, Aalten
Villa Slingesteyn, Willemstraat, Aalten

Slingesteyn

Willemstraat 16, Aalten
Kraamcentrum, Willemstraat, Aalten

Kraamcentrum

Willemstraat 19, Aalten

2 reacties

  1. gerrit schreurs

    Willemstraat 19:Daar stond het ca.eind 1970-er jaren uitgebrande Kraamcentrum.Er werd natuurlijk nieuw gebouwd,nu voor de Architect Waalders,b.j.1980.

  2. gerrit schreurs

    De foto bovenaan:We zien het een jaar of vier afgebroken woonhuis van de Borstelfabrikant Lurvink(Willemstraat 1),de borstelfabriek was vast aan de woning gebouwd waar later Klompenmaker Houwer ook nog in gezeten heeft.Deze had daarvoor zijn klompenmakerij aan de Dinxperlosestraatweg 70(Heurne 14).Nog juist zichtbaar achter Lurvink is nog een stukje van een pand(Willemstraat 3)te zien waar Drogisterij Pennings in gezeten heeft voor men de zaak verplaatste naar de Bredevoortsestraat.Op de voorgrond is het Hogestraat en die ging rechts verder langs de bloeiende boom richting de Ringweg/Varsseveldsestraat.Rechts,maar niet op de foto stond tegenover de boven genoemde panden de pastorie van de Geref.Kerk.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Let op: je reactie wordt openbaar getoond. Vragen, aanvullingen en/of correcties proberen wij zo spoedig mogelijk te verwerken. Daarna worden ze verwijderd, om ‘vervuiling’ te voorkomen. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen