Menu Sluiten

Beeklaan

Aalten

Beeklaan, Aalten

Deze pagina is nog in bewerking. Heeft u informatie over (aanleg van) de Beeklaan? Reageer dan hieronder of stuur ons een bericht!

In 1955 werd de aanleg van het eerste deel van de Beeklaan aangekondigd, namelijk van de Willemstraat naar de Slingelaan.

Beeklaan - Tubantia, 15-02-1955
Tubantia, 15 februari 1955

In 1965 werd de Beeklaan verlengd, van de Willemstraat naar de Varsseveldsestraatweg: “De gedeeltelijk reeds aangelegde verbinding tussen de Willemstraat en de Varsseveldsestraatweg, die noordwaarts in het verlengde van de Beeklaan loopt, zal, als de gemeenteraad daarmee instemt, ook de naam Beeklaan krijgen.”

Beeklaan verlengd (1965)
Het doortrekken van de Beeklaan in 1965

Bronnen

1 reactie

  1. gerrit schreurs

    Het witte huis op de tweede foto werd dubbel bewoont:de fam.W.Schreurs en J.Wevers,Hogestraat 62/62-a.Nu staat er de woning met het huisnr.Beeklaan 3.Als ik het mij goed weet te herinneren verhuisde Schreurs ca.1969 toen er (twee) bungalows aan de Koskampweg klaar waren.Daar kregen ze als buren de fam.Westerveld op nr.6.De toenmalige nrs.6 en 8 hebben tegenwoordig dezelfde nummers aan de Thijsweg.Dhr.Westerveld was afkomstig van “De Klaus”,IJzerlo 105/Stokkertweg 3.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Let op: je reactie wordt openbaar getoond. Vragen, aanvullingen en/of correcties proberen wij zo spoedig mogelijk te verwerken. Daarna worden ze verwijderd, om ‘vervuiling’ te voorkomen. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen