Kruisdijk 7, IJzerlo

Bewoners

Adresboek 1967

IJzerlo 47/1 > Kruisdijk 7

G. Neerhof

Fouten voorbehouden. Heeft u correcties en/of aanvullende informatie? Reageer dan onderaan deze pagina.

Kenmerken

Kadastraal nr.S-261
FunctieBoerderij
Bouwjaar1939
Monumentnee

Bronnen


Reacties

2 reacties op “Erica”

  1. gerrit schreurs avatar
    gerrit schreurs

    J.H.Kamink was van ongeveer dezelfde leeftijd als mijn vader,van mijn vader(IJzerlo 19)meen ik ook te weten dat Kamink’s zijn oudershuis Roele-1(IJzerlo 33,nu Klokkemakersweg 8 is.Van het naastgelegen Roele-2 weet ik geen aanvulling te geven,alleen dat het in de IJzerlose omgeving wel eens werd aangegeven als Hoftijz(s)er van de Pakkebier.

  2. gerrit schreurs avatar
    gerrit schreurs

    Voor Neerhof hier woonde en er de zaken van de Boerenleenbank regelde deed dat J.H.Kamink,hij was onderwijzer aan de IJzerlose lagere school.Toen Neerhof dat overnam verhuisde Kamink naar de schoolhoofdenwoning aan de Lurvinksteeg 8(IJzerlo 59-1).Neerhof was de eerste directeur toen de Boerenleenbank/Rabobank verhuisde naar een nieuw gebouw aan wat nu Kruisdijk 14-b is.(Fagus de uitgeverij zit nu in dit pand vanaf ca.1991(van Hans de Beukelaer,zoon van de kapper van Plein Zuid).

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Let op: je reactie wordt openbaar getoond. Vragen, aanvullingen en/of correcties proberen wij zo spoedig mogelijk te verwerken. Daarna worden ze verwijderd, om ‘vervuiling’ te voorkomen. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *